گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۷۲۲ مورد

تعداد بازدید های کل : ۹۰۱۴۲۵ مورد

خوراکی هایی که شما را تا پای مرگ می برد

چهارشنبه ٢١ دی ١٤٠١ ساعت ١٢:٥١ ب.ظ   ( بازدید : 207 نفر )


متخصصان هشدار می دهند که مصرف بیش از حد برخی اقلام غذایی،هرچقدر هم که سالم باشند،سلامت شما را به خطر خواهند انداخت

گفتگوی مسئول واحد آموزش سلامت همگانی با روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره)

اگر به این باور رسیده اید که هرچه بیشتر میوه و سبزی مصرف کنید،سلامتی خود را بیشتر تضمین کرده اید،سخت در اشتباه هستید

متخصصان هشدار می دهند که مصرف بیش از حد برخی اقلام غذایی،هرچقدر هم که سالم باشند،سلامت شما را به خطر خواهند انداخت

کلم بروکلی:

یک ماده غذایی فوق العاده و سرشار از آنتی اکسیدان های مفید است که خطر ابتلا به سرطان وبیماری های قلبی را کاهش می دهد،اما زمانی که کلم بروکلی در مقادیر زیاد مصرف شود،ممکن است منجر به کم کاری تیروئید گردد.

شیربادام و شیرهای گیاهی:

مشکل جایگزین های شیرگاو،مانند شیربادام،جوی دوسر،کنف،سویا،نارگیل و... این است که آنها اغلب بسیار فرآوری شده هستند و قندهای اضافه زیادی دارند.

چای سبز:این چای سرشار از کاتچین ها یا همان آنتی اکسیدان های قوی است که به دفع سرطان،التهاب و بیماری های قلبی کمک می کند،با این حال تانن های موجود در چای سبز می تواند با جذب "آهن غیر هم"(آهن منابع گیاهی)نیز تداخل داشته باشد.بنابر این اگر سطح آهن پایینی دارید یا در معرض خطر کمبود آهن هستید،از نوشیدن چای سبز همراه با وعده های غذایی خودداری کنید.

مرکبات:در حالی که مرکبات برای اکثر افراد سالم هستند،مرکباتی مانند گریپ فروت می توانند با فهرست طولانی از داروها،از جمله برخی از استاتین ها و آنتی هیستامین ها تداخل داشته باشند.اگر دارو مصرف می کنید همیشه با پزشک خود مشورت داشته باشید تا مطمئن باشید که می توانید با خیال راحت مرکبات را مصرف کنید.

برنج قهوه ای:

در حالی که برنج قهوه ای می تواند منبع غلات کامل باشد،ممکن است بسته به محل رشد ان،سطوح بالاتر از آرسنیک نسبت به برنج سفید داشته باشد.خوردن روزانه برنج قهوه ای ومحصولات با مشتقات برنح قهوه ای می تواند منجر به قرارگرفتن در معرض آرسنیک بیشتر شود.مسمومیت با آرسنیک می تواند باعث ایجاد عوارض جدی در سلامتی و حتی مرگ شود.

آب:نوشیدن بیش از حد آب در مدت زمان کوتاه می تواند تعادل الکترولیت ها را مختل کند و به نوبه خود منجر به کاهش خطرناک سطح سدیم شود.

اسفناج:اکثر مردم تقریبا  به اندازه کافی سبزیجات برگ دار،از جمله اسفناج،در رژیم غذایی خود دریافت نمی کنند.

سبزی های برگ دار منبع فوق العاده کم کالری،ویتامین ها و مواد معدنی از جمله منیزیم،لوتئین،اسید فولیک وویتامین K  هستند.اما برای افرادی که شایعترین نوع سنگ کلیه،اگزالات کلسیم را دارند،اسفناج می تواند مشکل ساز باشد،زیرا حاوی سطوح بالایی از اگزالات است.

منبع: ویژه نامه غذا و خراسان چاپ بهمن 1400


منبع : بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.

















جستجو
شهادت حضرت رقیه (س) (۱۴۸۹۵ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...